Een goede kennis van je is bevallen, iemand van je werk heeft een kindje gekregen, je beste vriend is vader geworden en ga zo maar door. Er kan van alles zijn waarbij je iemand kent die is bevallen of waarvan de partner is bevallen. Je wil dan graag iets voor ze doen, ze iets geven. Je wil laten weten dat je hen ziet, dat je er voor hen bent en dat je bovenal blij bent. Je kunt natuurlijk niet wachten om die kleine te ontmoeten. Helaas zul je even geduld moeten hebben, je kunt namelijk maar beter even wachten. Je kunt ze het beste even de tijd geven om te genieten van hun kleine wondertje, ze even tot rust laten komen. Wat je wél kunt doen, is ze iets geven. Je stuurt het gewoon naar ze op om ze te laten weten dat je er voor hen bent en dat je enorm blij voor ze bent. Maar wat geef je in zo’n geval? Juist dáár gaan we je mee helpen. Lees vooral verder als je die hulp wel kunt gebruiken. 

Kaartje

Een kaartje is het meest persoonlijke om te geven. Op dit kaartje kun je van alles schrijven, namens jezelf, namens jezelf en nog wat anderen en ga zo maar door. Je kunt ook zoeken naar leuke baby gedichtjes. Dit is een mooie manier om een persoonlijke boodschap mee te geven. Een gedichtje is een mooie vorm van een kaartje waarmee je écht een boodschap geeft. Ben je zelf niet zo poëtisch? Dan zoek je gewoon op internet op ‘gedicht zoon’. Niemand die het ziet en de boodschap blijft hetzelfde; je laat weten dat je om hen geeft en dat je aan hen denkt. Zet dit op een leuk kaartje en zo heb je op en leuke, fijne manier laten weten dat je wel degelijk stilstaat bij hun geluk.

Babykleertjes

Het is misschien een beetje standaard, maar het blijft gewoon goed. Babykleertjes zijn een enorm goed cadeau. Met babykleertjes help je je kennis/familie/vrienden heel goed en laat je meteen merken dat je aan ze denkt/hebt gedacht. De babykleertjes komen ook nog eens goed van pas en het bespaart de pas geworden ouders nog eens geld ook! 

Speelgoed

Speelgoed is ook altijd leuk, dit heeft een baby altijd wel nodig. We hoeven je hier verder niet veel over te vertellen; koop gewoon wat leuk babyspeelgoed en stuur het op. Veel makkelijker krijg je het niet. 

Door Joyce